1 op 1 Sessies

Tijdens de sessies maak ik gebruik van krachtige Mindset shifts &  Energie transformatie zodat je het beste gaat aantrekken en manifesteren en je pad open wordt gesteld van de minste weerstand naar je grootste welzijn en succes

Ik ben een gecertificeerde Master coach & therapeut en gebruik tijdens mijn sessies verschillende technieken zoals NLP,  Mental & Life Coaching, Wet van aantrekking, Hypnotherapie, IEMT (Integral Eye Movement), Energy Work & Healing, Chakra healing, Reconnective healing, Spiritual life coaching, psychologie en Mindfulness.

We gaan de diepte in en ik werk op onbewust en energetisch niveau aan je mindset en emotionele obstakels. Negatieve/belemmerende overtuigingen, stress- en angstfactoren worden verwijderd, zodat niets jou meer tegenhoudt om vanuit heelheid & balans voluit te leven en je dromendoelen te behalen.

De methodes die ik gebruik

Wil je meer weten over mijn specialisaties? Hieronder heb ik een aantal op een rij gezet. Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie

IEMT (Integral Eye movement Therapy)

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy en deze methode heeft inmiddels de reputatie om vaak snel en blijvende resultaten te creëren als gaat om klachten gerelateerd aan angst, fobie en wanneer mensen om niet verklaarbare redenen vaak emotioneel worden in bepaalde situaties.

Het is een therapie waarbij de ogen worden bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken en op deze manier de gevoelsmatige sensaties (emoties) die passen bij angst, fobie of de ongewenste emoties bij bepaalde situaties te verminderen of te laten verdwijnen.

IEMT biedt in veel gevallen een goed resultaat wanneer je hebt te maken met traumatische beelden die je angst of andere nare gevoelens geven of wanneer je last hebt van terugkomende negatieve gevoelens (depressie, futloosheid of geestelijke vermoeidheid). IEMT kan je dan helpen om de nare gevoelens om te zetten in betere gevoelens. Immers een ander en beter gevoel zorgt vaak dat je ook beter met situaties kun omgaan.

RTT Hypnotherapy

Snelle en permanente verandering

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie en is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van emotionele en fysieke pijn/patronen.

Deze revolutionaire, zeer efficiënte en effectieve stand-alone therapie past perfect bij onze snelle levensstijl en de snel veranderende wereld en veeleisende omgevingen waarin we vandaag leven. Het verbetert, transformeert en optimaliseert de kwaliteit van leven voor mensen die geen tijd of zin hebben om urenlang over hun probleem te praten.

Resultaat in één sessie

Eén sessie levert uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten en fysieke, emotionele en psychologische problemen en beperkende overtuigingen die diep geworteld zijn in je onderbewustzijn. Het ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en het vermogen om doelen te bereiken.

Elimineer de oorzaak

De meeste problemen in je leven ontstaan door de betekenis die je als klein kind hebt gegeven aan gebeurtenissen in je leven. Je hebt op zeer jonge leeftijd deze gebeurtenissen geïnterpreteerd waardoor bepaalde gedachten over jezelf zijn ontstaan, bijvoorbeeld: 

- "Ik ben niet goed zoals ik ben"

- "Dat is niet beschikbaar voor mij"

- "Ik ben anders dan anderen en hoor er niet bij"

De kracht van hypnose

Deze negatieve gedachten sturen onbewust (automatisch) je gedrag en ervaring aan en daar kun je met je bewuste brein niets aan doen. Om werkelijk verandering te kunnen bereiken, moet je dit herstellen via je onbewuste brein. Via hypnose kunnen we werken met je onbewuste brein om de patronen en blokkades te verwijderen die jouw leven belemmeren.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Master NLP Coach

NLP geeft inzicht in je eigen doen, denken en voelen. Je wordt je bewust van al je zintuigen en je ontdekt dingen over jezelf, waar je voor die tijd geen weet van had. Door middel van nieuwe inzichten en het werken met veranderingstechnieken kun je zaken waar je (soms al je leven lang) mee rondloopt, achter je laten en nieuwe uitdagingen aangaan.

Reconnective Healing

Reconnective Healing is een vorm van energetische heling. Het brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum.

Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.

De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Eric Pearl zegt hierover:

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Deze energieën blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Energy work & Chakra healing

Een healer werkt met gebieden binnen het energetisch lichaam die zwak of overbelast zijn. Door het gebruik van verschillende balancerende technieken kan het energieveld worden teruggebracht naar een stromende, gezonde, harmonieuze staat.

De genezer gebruikt doorgaans de gevoeligheid in de handen en intuïtieve waarneming om het energieveld te onderzoeken en veranderingen aan te brengen in de stroom van energieën. 

Energy healing is meditatief werk, waar subtiele verandering in de energieën en krachten gefaciliteerd worden. 

Energy & Chakra healing richt zich op genezing door middel van het bevrijden van conditioneringen en (on)bewuste verwachtingen/gewoontes, die een vrije stroom van energie blokkeren.

Mindfulness

Waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu.

Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger.

Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt beter je grenzen bewaken.

Onderzoek laat zien dat mindfulness zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en dat het positieve veranderingen teweeg in cognitief en neurobiologisch functioneren.

Ook transformeert mindfulness de manier waarop iemand naar zichzelf en naar de wereld kijkt en daar vervolgens op reageert. Deze brede werkzaamheid zorgt ervoor, dat mindfulness voor heel veel mensen van waarde is.

Wat gaat een sessie voor jou betekenen

 

  • Je krijgt absolute duidelijkheid over wat je echt wilt en wie je werkelijk bent
  • Je gaat nog meer vanuit jouw eigen authenticiteit een vervuld leven leiden
  • Je energie level wordt verhoogd zodat je een leven vol welzijn, welvaart en innerlijke rust gaat ervaren.
  • Je ervaart meer zelfvertrouwen en eigen waarde
  • Het overwinnen en loslaten van afwijzing en mislukking die je weerhouden van je dromendoelen
  • Je laat belemmerende overtuigingen los zoals angsten, stress, zelf-sabotage, wrok, onzekerheid, schuldgevoelens en verslavingen.
  • Je creëert een krachtige mindset, zodat je niet meer twijfelt aan je vermogen om je doelen te bereiken. 
  • Je neemt de controle over je eigen leven terug.
  • Je ervaart meer zelfliefde, zelfvertrouwen, innerlijke rust en trekt gezonde, liefdevolle, lonende. productieve relaties en situaties aan.

 

 

 

 

Interesse in een 1 op 1 sessie? 

 

let’s talk:

 

9 + 14 =