artistflow training - Artistflow

Les 1: Centreren

Welkom Team Kijk Je Kop!

In deze les gaan we aan de slag met centreren. Gecentreerd zijn betekent dat je in evenwicht bent op body, soul & mind niveau. Centreeroefeningen komen voort uit yoga, Tau Chi, aikido en karate. Centreren is de concentratie en energie naar het midden van
je lichaam vlak onder je navel brengen.

Centreren helpt je om:

  • een reservoir van innerlijke rust en kracht te ontwikkelen dat intuïtief en daardoor succesvol handelen vergemakkelijkt.
  • Geest, lichaam, verstand en intuïtie gaan in harmonie werken dat proces noem men psychische integratie als we ons lichaam en
    onze geest integreren, voelen we dat we in evenwicht zijn en opbouwend op onze omgeving reageren.
  • Ongewenste invloeden eerder los te laten of te transformeren.
  • Energieën  bewuster op te merken.
  • Je innerlijke energiebronnen te ontsluiten en helpt je om je emotioneel sterk te voelen
  • Het geeft je meer helderheid en stabiliteit

Hoe gaaf is het als je hierdoor sterk in je positie komt te staan op podium en ook in je privé leven. Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal mensen, we hebben allemaal ons ups and downs….de maatschappij verwacht dat we dan gewoon blijven functioneren. ‘The Show must
go on’ Wie kent deze gezegde niet?  Dit geldt vooral in de entertainment wereld! Maar vergeet niet dat jouw welzijn het belangrijkste.
Wij willen een opbouw voor entertainers en geen roofbouw. Daarom is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen op alle gebieden, Body, mind & soul. Met het centreren maken we een begin om een sterke fundatie te creëren. Zodat je het beste eruit kunt halen in alignment met jezelf..

 

Meditatie Centreren & opdracht Centreren

De meditatie kan je elke dag doen. Op den duur heb je geen geluidsopname meer nodig en zal je merken dat je zelf heel snel kan centreren, waar je ook bent.

Als je de dag begint met centreren geeft het een boost. Ik raad je aan om het ook te gebruiken als je bijv. iets belangrijks moet doen, als je niet lekker in je vel zit of als je het podium op moet. 

Probeer het voor een paar dagen en vul het document Centreren in (Let op, sla het formulier eerst op voor dat je het invult). Het formulier kan je met mij delen  via WhatsApp, mijn telefoonnummer staat in de groepsapp (Brigida).