Als artiestencoach begeleid ik professionele artiesten, entertainers/performers. Waarbij ik gebruik maak van krachtige Mindset shifts &  Energie transformatie zodat je innerlijke rust gaat ervaren en het beste in je leven gaat aantrekken en manifesteren. Hierdoor wordt het pad open gesteld van de minste weerstand naar je grootste welzijn en succes

In mijn programma’s en tijdens mijn sessies werk ik met verschillende technieken. Zoals NLP, Mental & Life Coaching, De wet van aantrekking, Hypnotherapie, IEMT (Integral Eye Movement), Energy Work & Healing, Chakra healing, Reconnective Healing, Spiritual life coaching, psychologie en Mindfulness.

Ik heb de afgelopen jaren mijn eigen werkwijze ontwikkeld om mijn coachees te helpen om een positieve groei te creëren in hun carriére en persoonlijke ontwikkeling. 

Om mentaal en emotioneel in balans te zijn is het belangrijk om blokkades op te heffen zoals belemmerende overtuigingen, angsten, een laag zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld, negatieve self talk, verdriet, teleurstellingen en trauma.

Zodat je vanuit je kern en een positieve mindset het leven kan gaan omhelzen, mooie dingen in je leven kan gaan creëren en als een Powerhouse staat voor jezelf.

Let’s Rise up!

Coaching Programma

Coming soon

   

  Wat gaat dat voor jou betekenen…..

   

  • Je maakt meer Impact en straalt een positieve vibe uit naar de wereld om je heen
  • Geen podium of prestatie angst meer.
  • Transformeer je leven met een hogere Energie Level om een gelukkig ​​leven te creëren met innerlijke voldoening
  • Je trekt meer overvloed, financiële vrijheid en een consistente inkomen aan
  • 100% Je authentieke zelf zijn on stage en in je privé leven
  • Je creëert life-changing kunst en creaties voor jou ideale publiek
  • Je ervaart meer zelfvertrouwen en zelfwaarde
  • Je maakt de juiste krachtige stappen vanuit een diep weten
  • Je ontwikkeld een krachtige mindset, zodat je nooit meer twijfelt aan je vermogen om je doelen te bereiken
  • Je ontwikkelt meer zelfliefde, zelfvertrouwen en trekt gezonde, liefdevolle, lonende, productieve relatie aan.

  Wat ga je ervaren!

  • Je vindt balans tussen werk en je prive leven waardoor je nog meer vanuit authenticiteit gaat leven en werken.
  • Je ervaart meer welzijn, welvaart en innerlijke rust
  • Het overwinnen van afwijzing en mislukking die je weerhouden van je dromendoelen
  • Je laat belemmerende overtuigingen los zoals angsten, stress, zelf-sabotage, jaloezie, wrok, onzekerheid, schuldgevoelens en verslavingen.
  • Je ervaart meer duidelijkheid, focus en uitmuntendheid
  • Je leeft je leven op jouw voorwaarden, je bereikt je potentieel en je bereikt je doelen.
  • Je neemt de controle over je eigen levensverhaal terug.
  • je krijgt absolute duidelijkheid over wat je echt wilt en wie je werkelijk bent als persoon, artiest, performer, kunstenaar, creatieveling.
  De methodes die ik gebruik

  Wil je meer weten over mijn specialisaties? Hieronder heb ik een aantal op een rij gezet. Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie

  IEMT (Integral Eye movement Therapy)

  IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy en deze methode heeft inmiddels de reputatie om vaak snel en blijvende resultaten te creëren als gaat om klachten gerelateerd aan angst, fobie en wanneer mensen om niet verklaarbare redenen vaak emotioneel worden in bepaalde situaties.

  Het is een therapie waarbij de ogen worden bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken en op deze manier de gevoelsmatige sensaties (emoties) die passen bij angst, fobie of de ongewenste emoties bij bepaalde situaties te verminderen of te laten verdwijnen.

  IEMT biedt in veel gevallen een goed resultaat wanneer je hebt te maken met traumatische beelden die je angst of andere nare gevoelens geven of wanneer je last hebt van terugkomende negatieve gevoelens (depressie, futloosheid of geestelijke vermoeidheid). IEMT kan je dan helpen om de nare gevoelens om te zetten in betere gevoelens. Immers een ander en beter gevoel zorgt vaak dat je ook beter met situaties kun omgaan.

  RTT Hypnotherapy

  Snelle en permanente verandering

  Rapid Transformational Therapy (RTT) is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie en is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van emotionele en fysieke pijn/patronen.

  Deze revolutionaire, zeer efficiënte en effectieve stand-alone therapie past perfect bij onze snelle levensstijl en de snel veranderende wereld en veeleisende omgevingen waarin we vandaag leven. Het verbetert, transformeert en optimaliseert de kwaliteit van leven voor mensen die geen tijd of zin hebben om urenlang over hun probleem te praten.

  Resultaat in één sessie

  Eén sessie levert uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten en fysieke, emotionele en psychologische problemen en beperkende overtuigingen die diep geworteld zijn in je onderbewustzijn. Het ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en het vermogen om doelen te bereiken.

  Elimineer de oorzaak

  De meeste problemen in je leven ontstaan door de betekenis die je als klein kind hebt gegeven aan gebeurtenissen in je leven. Je hebt op zeer jonge leeftijd deze gebeurtenissen geïnterpreteerd waardoor bepaalde gedachten over jezelf zijn ontstaan, bijvoorbeeld: 

  - "Ik ben niet goed zoals ik ben"

  - "Dat is niet beschikbaar voor mij"

  - "Ik ben anders dan anderen en hoor er niet bij"

  De kracht van hypnose

  Deze negatieve gedachten sturen onbewust (automatisch) je gedrag en ervaring aan en daar kun je met je bewuste brein niets aan doen. Om werkelijk verandering te kunnen bereiken, moet je dit herstellen via je onbewuste brein. Via hypnose kunnen we werken met je onbewuste brein om de patronen en blokkades te verwijderen die jouw leven belemmeren.

  NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  Master NLP Coach

  NLP geeft inzicht in je eigen doen, denken en voelen. Je wordt je bewust van al je zintuigen en je ontdekt dingen over jezelf, waar je voor die tijd geen weet van had. Door middel van nieuwe inzichten en het werken met veranderingstechnieken kun je zaken waar je (soms al je leven lang) mee rondloopt, achter je laten en nieuwe uitdagingen aangaan.

  Reconnective Healing

  Reconnective Healing is een vorm van energetische heling. Het brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum.

  Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.

  De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

  Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

  Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

  Eric Pearl zegt hierover:

  "Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

  Deze energieën blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

  Energy work & Chakra healing

  Een healer werkt met gebieden binnen het energetisch lichaam die zwak of overbelast zijn. Door het gebruik van verschillende balancerende technieken kan het energieveld worden teruggebracht naar een stromende, gezonde, harmonieuze staat.

  De genezer gebruikt doorgaans de gevoeligheid in de handen en intuïtieve waarneming om het energieveld te onderzoeken en veranderingen aan te brengen in de stroom van energieën. 

  Energy healing is meditatief werk, waar subtiele verandering in de energieën en krachten gefaciliteerd worden. 

  Energy & Chakra healing richt zich op genezing door middel van het bevrijden van conditioneringen en (on)bewuste verwachtingen/gewoontes, die een vrije stroom van energie blokkeren.

  Mindfulness

  Waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu.

  Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger.

  Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt beter je grenzen bewaken.

  Onderzoek laat zien dat mindfulness zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en dat het positieve veranderingen teweeg in cognitief en neurobiologisch functioneren.

  Ook transformeert mindfulness de manier waarop iemand naar zichzelf en naar de wereld kijkt en daar vervolgens op reageert. Deze brede werkzaamheid zorgt ervoor, dat mindfulness voor heel veel mensen van waarde is.