Van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, positieve psychologie, De Wet van Aantrekking en de samenwerking van Mind, Body & Soul. Ik was altijd op zoek naar manieren om alles uit het leven te halen en hou ervan om mensen op deze gebieden te inspireren en te bemoedigen. 

in mijn jeugd ben ik op gegroeid tussen artiesten die bij mijn moeder langs kwamen om prachtige kunstwerken te laten maken van hun haar én voor raad en daad. Door de jaren heen leerde ik veel artiesten kennen en zag en hoorde ik hoe het er aan toe kan gaan in de entertainmentwereld. Op zoek naar balans in het persoonlijk leven en carrière, kwamen er vaak pijnpunten naar voren, depressies, stress, hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het is makkelijk om je als artiest daarin kwijt te raken en helaas gebeurt dat ook vaak genoeg. 

 

Het duurde niet lang of ik starte met zingen en ging ook de entertainmentwereld in. Ik zat als 19 jarige onder andere in de nieuwe formatie van Boney M. In die tijd ondervond ik in levende lijve wat het precies inhoud als je op het podium staat, rond reist, televisie opnames, studio opnames en de druk waaronder je werkt.  De vragen wie ik was, wie ik wilde zijn, waar ik naar toe wilde, waar ik stond in mijn carrière en privé leven en de onzekerheid, kwamen steeds vaker naar boven drijven. Ik werd steeds meer geleefd. Ik wenste dat ik toen wist wat ik nu weet!

Maar niets is voor niks. Ik leerde veel levenslessen, ging op latere leeftijd afstuderen en haalde o.a. mijn Bachelor of Laws. Ik begon na velen jaren mijn passies/levensdoel te volgen en ging uiteindelijk mijn roeping achterna. Als coach en therapeut ben ik volledig in mijn element en wat is nog mooier dan met mijn passie mensen te helpen en begeleiding om vanuit hun kern het leven opnieuw te ontdekken, zich op persoonlijk en carriére gebied te ontwikkelen en te groeien.

Door mijn eigen ervaringen weet ik waar je doorheen gaat! En door het werk wat ik nu doe als Artist Mindset & Transformation coach, weet ik als geen ander hoe ik je kan helpen.

 

Er is niks beter dan dat je van uit een diep vertrouwen en innerlijke rust, je pad volgt in het leven en weet waar je naar toe wilt. Wie je bent, hoe je in het leven wilt staan en wat je doel hier op deze wereld is. Van daaruit kan je vrijuit en zuiver de juiste stappen en beslissingen nemen zonder enige persoonlijke blokkades. 

 

Rock Your Creative Purpose!