Over mij

Wie ben ik

Van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd geweest in geestelijke ontwikkeling, de mogelijkheden daarin en positieve psychologie. Mensen inspireren, bemoedigen en tools aanbieden om balans te vinden in het leven, is iets wat ik altijd met veel plezier en passie doe.

In mijn tienerjaren ben ik mij gaan verdiepen in dit onderwerp toen een vriendin van mijn moeder op een dag een prachtig boek meenam ‘ De kracht In jezelf’ (positieve psychologie gebaseerd op bijbelse teksten) van de Amerikaanse auteur Dr. Joseph Murphy. Nadat ik dit boek had gelezen, bleef mijn interesse groeien en door de jaren heen heb ik naast mijn opleiding  Beachelor of Laws, verschillende opleidingen gevolgd zoals: de wet van aantrekkingskracht, mentaalcoaching, braintraining, Neuro linguïstisch Programmeren (NLP), hypnotherapie, energie healing, life coaching enz. De mogelijkheden en leerprocessen zijn oneindig en in het leven blijf je leren. Mijn passie voor zingen en gebarentaal zijn twee uiterste, maar de verschillende vormen en mogelijkheden van communicatie vind ik boeiend! Communicatie tussen geest, lichaam en ziel (je intuïtie en hart), you name it!

Als jong meisje ben ik op gegroeid tussen artiesten die bij mijn moeder langs kwamen om prachtige kunstwerken te laten maken van hun haar én voor raad en daad. Door de jaren heen leerde ik veel artiesten kennen en zag en hoorde ik hoe het er aan toe kan gaan in de entertainmentwereld. Op zoek naar balans in het persoonlijk leven en carrière, kwamen er vaak pijnpunten naar voren, depressies, stress, hoogtepunten maar ook dieptepunten.

Het is makkelijk om je als artiest daarin kwijtraken en soms gebeurt dat ook….
Het duurde niet lang of ik ging als jong meisje als zangeres ook de entertainment wereld in. En zat ik onder andere als 19 jarige in de nieuwe formatie van Boney M. In die tijd ondervond ik in levende lijve wat het precies inhoud als je op het podium staat, rond reist, televisie opnames, studio opnames en de druk waaronder je werkt.  De vragen wie ik was, wie ik wilde zijn, waar ik naar toe wilde, waar ik stond in mijn carrière en de onzekerheid, kwamen steeds vaker naar boven drijven. Ik werd steeds meer geleefd. Ik wenste dat ik toen wist wat ik nu weet!

Ik leerde veel levenslessen, ging op latere leeftijd studeren, begon na velen jaren mijn passies/levensdoel te volgen en ging uiteindelijk mijn roeping achterna. Als coach en therapeut ben ik volledig in mijn element en wat is nog mooier dan met mijn passie creatives te helpen, te begeleiding om vanuit hun powerhouse te creëren, zicht te ontwikkelen en te groeien.

Door mijn eigen ervaringen weet ik waar sommige artiesten doorheen gaan! En door het werk wat ik nu doe als Artist Empowerment & Transformation coach, weet ik als geen ander hoe ik ze kan helpen.

Er is niks beter dan dat je weet waar je moet zijn in het leven, wie je bent, hoe je in het leven wilt staan en wat je doel hier op deze wereld is. Zodat je vrijuit en zuiver de juiste stappen en beslissingen kan nemen zonder enige persoonlijke blokkades. Gewoon een helder beeld, van jou visie in je persoonlijk leven en in je carrière .

  

Rock Your Creation in Your Life!